Om oss

La Vita é Bella

________________________________________________________________________________________________

Vi er to tvillingsøstre som er født i 1990. Begge to har en stor interesse for interiør, og drømmen har alltid vært å ha vår egen butikk.

På forsommeren 2013 fikk vi sjangsen, og 1 juli 2013 åpnet vi dørene til La vita è Bella. Navnet er italiensk og betyr "Livet er vakkert". Vi syns livet var helt fantastisk når vi fikk sjangsen til å realisere vår største drøm, og syns derfor det var et passende navn. Høsten 2013, nærmere bestemt 7 oktober, åpnet vi også nettbutikken.

Vi er stolte over at vi i oktober 2013 kom med på "Vakre hjem & interiør" sin liste over Norges 30 beste interiørbutikker - etter kun 3 måneders drift :)

 

02.02.2015 flyttet vi butikken til 3 ganger så store lokaler midt i Pollen. Vårt koselige lokale i Østregate 4 ble for lite - og vi gleder oss STORT til å utvide! Med større plass er det også plass til flere typer varer og merker. Vi ønsker fortsatt å ha den hvite landstilen, men vi vil også ha flere røffe og eksklusive produkter.

Butikken vår er koselig og gammeldags, og ligger i sentrum av sørlandsbyen Arendal. Noen av leverandørene våre er GreenGate, Ib Laursen, Maileg, Miffy, Miljögården, Crema, LG interiør, Tassen, Burleigh Pottery, Jeanne d'Arc Living, Durance, Home & Cottage og Affari. Vi selger alt fra kaffe, te og sukkertøy til servise, småmøbler og nips.

Har du sett noen produkter fra noen av våre leverandører som vi ikke har, men som du har lyst på? Kontakt oss, så bestiller vi gjerne for deg :) Og ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål!

For oss er service viktig, så vi gjør så godt vi kan med å tilby god service til våre kunder.

Vi håper du finner noe du liker hos oss!
Klem fra Camilla & Cathrine

 

Åpningstider fysisk butikk:

Man-fre: 10-17
Torsdag: 10-19
Lørdag: 10-16
Fra juli til skolestart har vi åpent til kl 18 på hverdager.

 

Besøksadresse:

La vita e Bella AS

Havnegaten 2
4836 Arendal

 

Tlf: 45 11 03 45
E-post: post@lavita.no

 

Orgnr: 912 072 002

La vita e Bella AS © 2018 | Powered by Butikkpikene